Poate mai puțin consumată, mai ales de începători, rășina este totuși un produs pe bază de canabidiol destul de versatil. Desigur, aceste niveluri puternice de CBD pot fi confuze sau chiar înspăimântătoare, dar aici explic cum să consumi și să folosești rășină CBD rășină pentru rezultate optime, fără pericole.
Vă puteți vaporiza rășina CBD
Dacă mi-ați urmărit aventurile editoriale pe acest blog, vă amintiți că v-am vorbit deja despre vaping (care este de fapt modul meu preferat de a consuma CBD).
Permiteți-mi să vă reamintesc rapid ce implică acest lucru: folosind un dispozitiv conceput în acest scop - care vine în mai multe forme, cum ar fi o pipă electrică, o țigară electronică sau chiar un dispozitiv mai mare undeva între un difuzor și o narghilea - substanța pe bază de canabidiol este încălzită la o temperatură ridicată, dar care nu ajunge niciodată la punctul de combustie.
Vaporizatorul încălzește CBD la temperaturi cuprinse între 170 și 210° Celsius, ceea ce este suficient pentru a elibera ingredientele active, dar nu arde produsul.
- Preîncălziți sticla de spray.
- Se mărunțește rășina și se pune în compartimentul prevăzut.
- Lăsați-l să se încălzească și pregătiți-vă să inhalați. Nu ezitați să fiți blând și să trageți ușor de dispozitiv pentru a obține cele mai bune senzații (și pentru a evita deteriorarea echipamentului).
- Inhalați vaporii și lăsați substanța să-și facă efectul în câteva minute - până la 20 de minute.
Dar puteți găti și cu rășină CBD
Dacă nu doriți să cheltuiți bani pe un vaporizator sau dacă doriți doar să încercați rășina CBD pentru prima dată, o puteți folosi în rețete sărate și dulci.
Gătitul cu CBD-ul nostru este foarte simplu, trebuie doar să știți că este o moleculă solubilă în grăsimi. Prin urmare, utilizarea grăsimilor este esențială dacă doriți să experimentați beneficiile CBD. Aveți acum două opțiuni.
În primul rând, vă puteți infuza rășina CBD în ulei sau în unt. Pentru a face acest lucru, alegeți uleiul care vi se potrivește cel mai bine sau folosiți unt. Apoi topiți rășina în grăsime (aproximativ 1 până la 2 grame per preparat).
Folosiți ulei sau unt, după cum se indică în rețetă. Dacă acest lucru pare prea restrictiv, puteți, de asemenea, să radeți rășina CBD pe vasul pe care îl alegeți, doar asigurați-vă că mâncarea conține grăsimi, astfel încât organismul dumneavoastră să poată asimila canabidiolul.
Micul plus? CBD va da preparatelor tale o aromă cu totul nouă. Puteți chiar să vă jucați cu diferitele rășini și aromele lor.
Pentru a afla mai multe despre rășină :